Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 12 oktober 2013

8-1 werd Hongaarse bondscoach te veel

Nederland won met 8-1 van Hongarije. Dat zorgde voor vreugdetaferelen bij Oranje, maar bij Hongarije was de sfeer heel wat minder.

De coach nam zelfs meteen ontslag.

Door de 8-1 nederlaag - een echte blamage - zijn de kansen van Hongarije op een barrageplaats ook enorm gezonken. Het moet nu al hopen op misstappen van Turkije en Roemenië wil het nog naar de barrages, schier onmogelijk.

Bovendien was.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Hongaarse bondscoach vertrekt direct na afranseling door Oranje

Sándor Egervári heeft vrijdagavond voor de laatste keer als bondscoach op de bank gezeten bij Hongarije. De 56-jarige trainer diende na de 8-1 nederlaag tegen Nederland zijn ontslag in bij de nationale bond, zo meldt Voetbal International. Hij trad in juli 2010 in dienst bij Hongarije, als opvolger van Erwin Koeman.

Egervári kon geen andere conclusie trekken dan........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!