Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 11 oktober 2013

Oppermachtig Oranje speelt Hongarije van de mat

Het Nederlands elftal was al zeker van deelname aan het WK, maar maakt nog een kleine kans om groepshoofd te worden tijdens de loting voor het toernooi in Brazilië. De laatste twee kwalificatieduels moeten dan in ieder geval zes punten opleveren en vrijdagavond heeft Nederland vol overtuiging Hongarije opzij gezet.

De ploeg van Louis van Gaal was veel te sterk voor zijn tegenstander en boekte een klinkende overwinning: 8-1.

Robin van Persie maakte een hattrick en loste daardoor Patrick Kluivert af als topscorer aller tijden van het Nederlands elftal.

De inzetbaarheid van Van Persie was wegens een teenblessure nog twijfelachtig, maar de aanvoerder kon gewoon beginnen en maakte met drie doelpunten een geweldige indruk. Dat gold ook voor zijn ploeggenoten: Oranje wilde de fans in de Amsterdam ArenA (die slecht bereikbaar en daardoor niet erg goed gevuld was) duidelijk trakteren op een voetbalshow en was oppermachtig.

Al in de derde minuut werd........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!