Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 22 september 2013

Uitnodiging: Wijn & Spijs - 10 oktober 2013 - Oestgeest

De oogstseizoen is weer begonnen in Hongarije. Na het succes van vorig jaar organiseert het Hungarian Business Network wederom een Wijn & Spijs evenement op 10 oktober 2013 om bijzondere Hongaarse wijnen naar de proever te brengen.

In het Duinzigt Oestgeest, een voormalig klooster in het karakteristieke Oegstgeest, kunt u hét Wijn & Spijs netwerkevenement van het jaar bijwonen!

Wijn & Spijs is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Hongaarse wijn, spijs en alles wat hier bij hoort. Een bijzondere gelegenheid, waarbij u persoonlijke uitleg krijgt van professionele wijnmakers en exporteurs van Hongaarse wijn en spijs!

Het programma:

18.30 uur Inloop
19.00 uur Welkom en presentatie van de deelnemers en hun favoriete wijn.
19.30 uur Start Wijn & Spijs markt
21.00 uur Afsluiting

Deelnemende ondernemers aan dit evenement zijn Miranda Beems Wijnimport, Hegyem, Wijnhuis Kastelein en Intergrill. Van alle deelnemers zal een vertegenwoordiger aanwezig zijn en een persoonlijke uitleg geven van een van hun bijzonder Hongaars product.

Miranda Beems Wijnimport

Als wijnmaakster in Hongarije èn Vinoloog heb ik een voorkeur voor.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!