Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 22 september 2013

Oude dromen, Nieuwe dromen: expositie Ata Kandó & Hellen van Meene

De van origine Hongaarse in Nederland wonende fotograaf Ata Kandó (Boedapest, 1913) viert deze maand haar honderdste verjaardag.

In Culturele Buitenplaats Kranenburgh in het Noord-Hollandse Bergen, waar Ata Kandó woont, is daarom een tentoonstelling opgezet met een brede selectie uit haar werk gecombineerd met het werk van kunstfotografe Hellen van Meene (Alkmaar, 1972). Onder de titel 'Old dreams, New dreams' worden de twee fotografen, hoewel allebei uit een andere generatie en met verschillende werkwijzen, met elkaar verbonden door de droomachtigheid in hun beider werk.

AtaKandóAta Kandó woonde en werkte tot en met de Tweede Wereldoorlog in Hongarije, maar werkte ook een paar keer in Parijs en Barcelona.

Na de oorlog kon ze dankzij.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!