Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 10 augustus 2013

Dieven munten het op 'rijke' Nederlanders op Sziget

Dieven richten zich op het grootste muziekfestival van Europa vooral op de tentjes van Nederlanders. De politie heeft de afgelopen week 83 aangiftes ontvangen van diefstal op het Sziget festival in Boedapest, waarvan ruim 70 van Nederlanders. Dat meldde een woordvoerder van de Hongaarse politie zaterdag.

Nederlanders worden gesignaleerd met populaire paspoorten, iPads, en andere gewilde objecten. Bovendien vormen de relatief rijke Hollanders het grootste contingent buitenlanders tijdens het tot en met maandag durende Sziget. Op het festival zijn 18.000 Nederlanders aanwezig.

Overigens ligt het werkelijke aantal slachtoffers van diefstal waarschijnlijk nog hoger, omdat niet alle incidenten worden gemeld.

Er wordt vooral gestolen uit........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!