Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 10 augustus 2013

Storm op Sziget

Het is moeilijk om niet van de blonde dame te houden die vanavond in de A38 staat. Little Boots is op een missie om de tent te laten dansen, net nu de hitte eindelijk lijkt te verdwijnen.

Een kruising tussen pop en electro maakt het moeilijk stil te staan. Vrolijk spelen ze met de synthesizer. Dansbare hits als New in Town en Stuck on Repeat gaan er als zoete koek in. Vier jaar na haar debuutalbum is Little Boots klaar voor de volgende stap.

Het was te verwachten: een uitermate volle mainstage voor de band die samen met onder andere Oasis de britpop zo’n beetje uitvond. Meer dan twintig jaar gaat de band mee en dat is te merken aan de rits van hits die voorbij komt. Blur opent met Boys and Girls en is verheugd om voor de eerste keer in Hongarije op te treden.

Als de zanger spreekt is hij uitermate droog in............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!