Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 juni 2013

Pest: Budapest Bistro – ‘Een restaurant runnen is als een horloge’

Vlakbij het parlementsgebouw in Pest zit het gloednieuwe restaurant Budapest Bistró. Dit ontbijt-, lunch- en dinerrestaurant is pas sinds oktober vorig jaar geopend. Maar hoe is het om een restaurant in Pest te hebben? Manager Csaba Villányi vertelt ons er meer over.

Dat het Budapest Bistró restaurant op deze plek in Pest zit, is niet zomaar. “Het restaurant ligt tussen het parlementsgebouw en de basiliek, vlak aan de Donau”, vertelt Villányi. “We liggen zeer centraal. Ons restaurant ligt tussen banken en kantoren, dus de werknemers komen regelmatig bij ons lunchen.” Maar niet alleen werknemers komen langs, ook toeristen weten de plek goed te vinden. “Het restaurant is één minuut lopen vanaf het metrostation.”

Klantvriendelijkheid

Toeristen zijn belangrijke klanten voor Budapest Bistró. “Het is een groot compliment voor de zaak wanneer toeristen vaker dan één keer bij ons eten.” Villányi vindt het erg belangrijk dat het personeel goed opgeleid is.

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Budapest Bistró !!!