Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 juni 2013

Boedapest - Bedreigde spelers mijden bijeenkomst voor 'Don't fix it'

De internationale gokmaffia heeft voetballers die betrokken zijn bij manipulatie van wedstrijden (matchfixing) stevig in zijn greep. Dat ondervond de vanuit Nederland opererende mondiale spelersvakbond FIFPro tijdens een bijeenkomst in Hongarije voor het project Don't fix it.

Dit is de internationale voorlichtingscampagne waarvoor de FIFPro een subsidie kreeg van de Europese Unie. In Boedapest zouden spelers een boekje komen opendoen en uitleggen hoe zij verstrikt waren geraakt in het web van de gokmaffia. Het merendeel kwam echter niet opdagen.

Jurist Wil van Megen, aanwezig namens FIFPro: 'Hetzelfde liedje als vorig jaar in Brussel.' Daar werd het zwartboek over misstanden in het Oost-Europese voetbal gepresenteerd.

Toen haakten op het laatste moment eveneens........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!