Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 13 mei 2013

Zagar - Light Leaks

Een album uitbrengen, op tournee gaan en vervolgens weer snel de studio in. Veel bands volgen dit patroon, maar Žagar uit Boedapest pakt het anders aan. Met Cannot Walk Fly Instead uit 2007 kwam er na vijf jaar eindelijk een opvolger van het debuut. De pauze tot Light Leaks is zelfs nog een jaar langer.

Het recept is desalniettemin hetzelfde.

Een allegaartje van allerlei soorten elektronica, rock en pop waarbij het niveau dat de Hongaren halen zeer verschillend is.

De onheilspellende ambient van het openingsnummer is sterk. De vrolijke aspecten van de voorgaande albums zijn hier niet in te herkennen, maar dat weet Žagar snel recht te zetten. De eerste single, ‘Space Medusa’, is lekker wegluisterende elektronica waarin het vijftal laat horen dat ze het maken van een pakkend refrein onder de knie hebben.

Het knappe eraan is dat ze.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!