Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 13 mei 2013

Hoezee, Hoezee, Hoezee!

De afgelopen drie weken stonden voor mij in het teken van mijn oranje vrienden.

Ik heb hier Koninginnedag op een hele gave manier gevierd.

Koninginnedag hebben we hier ook erg goed doorgebracht, al ging daar wel een hele zoektocht aan vooraf. Door een misverstandje dachten we (of in ieder geval ik) eerst dat het bij de Nederlandse ambassade feest was. Ik had daarvoor dus heel netjes het adres opgezocht en de weg uitgezocht hoe we de ambassade konden bereiken. De weg hier naartoe verliep dan ook vlekkeloos.

Jammer genoeg stond alleen op het gebouw van de Nederlandse ambassade aangegeven dat het gebouw tot 6 mei gesloten was. Haha, Wiesje was vergeten naar het adres op de uitnodiging te kijken.. Niet zo handig. Het was dus helemaal niet bij de ambassade, maar bij het huis van de ambassadeur! Oepsie... Om dit dan weer te vinden was ook nog een hele zoektocht. Maar de gedachte aan de echte Nederlandse bitterballen hield onze goede moed er in.

Uiteindelijk hebben we via verschillende bospaden de eindbestemming bereikt: een mooi, groot huis met een enorme tuin van de Ambassadeur, inclusief een fantastisch uitzicht. Voor alles was gezorgd: Nederlandse worstenbroodjes, Nederlandse bitterballen, Nederlandse kaas, Nederlands bier, wijn, sapjes.

In de tuin was er een soort van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!