Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 8 mei 2013

Vakantie goedkoopst in Hongarije, duurst in Noorwegen

Hongarije is dit jaar het goedkoopste vakantieland van Europa. Prijzen van hotels en restaurants zijn 51 procent lager dan die in eigen land.

De goedkoopste landen bevinden zich in Oost-Europa, de duurste in Scandinavië. Uitschieter is Noorwegen. Daar overnachten en dineren is 75 procent duurder dan in Nederland.

Nederlanders moeten voor een goedkope vakantie naar het oosten van Europa, leert onderzoek naar prijzen in twintig vakantielanden.

In landen als Polen, Tsjechië en Slowakije zijn de prijzen voor overnachtingen en diners ruim 30 procent lager dan in Nederland. Dit blijkt uit een vergelijking van het ING Economisch Bureau.

Hongarije is het goedkoopst, met prijzen die 51 procent lager liggen dan hier.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!