Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 5 mei 2013

Hungaroring - Michelisz en Coronel geven WTCC kleur

De Hongaarse editie van het FIA World Touring Car Championship was op de Hungaroring oranje gekleurd.

Niet helemaal voor de enige Nederlandse WTCC-deelnemer Tom Coronel, maar vooral voor de Hongaarse held Norbert Michelisz die in eigen land zo populair is dat tienduizenden fans hem kwamen aanmoedigen. Hij stelde zijn grote schare supporters niet teleur, want de Honda Civic-coureur eindigde in race 1 op het podium (tweede achter de Chevrolet van Yvan Muller) en vocht zich in race 2 met omgekeerde startvolgorde naar een achtste plaats.

Toch was Michelisz niet alleen smaakmaker op de zonovergoten, glooiende piste waar de layout niet tot inhalen uitnodigde. Er was nog een oranje-rijder die de show stal en als een leeuw vocht voor de WK-punten. Tom Coronel weerde zich kranig in beide races die reclame waren voor toerwagenracerij.

Met alles erop en eraan, van deurkrukkengevechten, tot.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

WTCC Hongarije race hoogtepunten, echt toerwagenracen met Tom Coronel, Hungaroring 2013KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!