Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

maandag 6 mei 2013

Joodse zorg om Hongarije

Hongarije moet meer doen tegen de groeiende Jodenhaat, vindt voorzitter Ronald Lauder van het Joods Wereldcongres. Hij riep de Hongaarse premier Viktor Orbán vandaag op antisemitisme in zijn land te stoppen.

Lauder vroeg bij de start van op de jaarlijkse vergadering van zijn organisatie, die speciaal in de Hongaarse hoofdstad Boedapest wordt gehouden, aandacht voor "voor de alarmerende toename van antisemitische incidenten in verscheidene Europese landen, waaronder Hongarije". Hij noemde ook Griekenland en Oekraïne als voorbeelden van landen waar het antisemitisme groeit.

"Als Hongaarse Joden worden aangevallen door fanatici, kijken ze naar de regering", zei Lauder in een expliciete uitnodiging aan premier Orbán. "Zij hebben u nodig. Het zijn de autoriteiten die dit moeten stoppen."

Solidariteit

Het Joods Wereldcongres vergadert meestal in Jeruzalem, maar wil.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!