Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 5 mei 2013

Bah muggen

Gisteravond was ik bezig de aardappels in het vers geploegde veldje te zetten (het oorspronkelijke veldje is te nat gebleken door smeltwater en regens) en rond half 6 kwamen ze hoor: muggen!

En niet zo'n klein beetje, nee echt tientallen tegelijk het gonsde er gewoon van.
Vaak zeggen mensen: Hongarije? daar stikt het toch van de muggen? Dat komt denk ik omdat de meeste mensen richting Balatonmeer gaan en ja daar zijn inderdaad altijd wel muggen, maar hier bij ons is het pas de 2e keer in 7 jaar dat er een muggenplaag is.

Alles is nog steeds behoorlijk nat achter op het land en in het bos dus het zal ook wel een tijdje doorgaan helaas. We hebben vannacht de klamboe maar om het bed heen gedaan en die zal voorlopig wel even blijven hangen.

Vanmorgen zag ik........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!