Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 18 februari 2013

Kleuters in Almas willen kleuterschool terug

Coen Snijders uit Vries vertrekt deze zomer naar Almas. Almas is een dorp op de grens van Hongarije en Roemenië, waar ongeveer 1200 mensen wonen, waarvan 300 kinderen. Voor de 60 kleuters uit Almas is er geen door de overheid erkend en gefinancierde kleuterschool aanwezig. Na het sluiten van de kleuterschool is het van binnen vernield doordat er mensen illegaal in verbleven.

Al jarenlang is het de grote wens van de gemeenschap, dat de kleuterschool weer opengaat. In overleg met gemeente en overheid is besloten de school pas te openen als alles is hersteld. Wanneer deze aanpassingen worden doorgevoerd voldoet de school aan de eisen van de overheid en kan de school weer opengaan.

Bijdrage

Coen Snijders is bereid om........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Coen Snijders !!!