Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 18 februari 2013

Royal Spa in Corinthia Hotel in Boedapest

Het huidige Corinthia Hotel, gelegen in het hart van Boedapest, werd voor het eerst geopend als Grand Hotel Royal in 1896 voor de elite van de negentiende-eeuwse samenleving. Nu, ruim 100 jaar later, is het luxe hotel zorgvuldig gerestaureerd en combineert het de rijke ambiance uit het verleden met de uitstekende voorzieningen van een modern 5 sterrenhotel.

Wat het hotel zo bijzonder maakt is de imponerende voorgevel, de klassieke Franse Renaissance stijl met marmeren trappen en het adembenemende zes verdiepingen tellende Atrium waardoor je de grandeur van het rijke verleden van dit hotel ervaart zodra je er binnenkomt. Dit gevoel krijg je ook in de Royal Spa, een onderdeel van het hotel, met directe toegang vanaf de Erzsébet Boulevard en het hotel zelf.

Het is een van de mooiste moderne City Spa´s van Boedapest met.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van het Corinthia Hotel in Boedapest !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!