Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 15 februari 2013

Eerste dagen in Boedapest

Maar ik zal bij het begin beginnen.

Dinsdag avond kwamen we dus bij ons appartement. Na onze spullen te hebben gedumpt in t appartementje, zijn we op zoek gegaan naar eten. Het eerste wat we tegen kwamen was een kebab-tent, maar we snapte helemaal niks van de Hongaarse kebab, dus zijn we maar snel doorgelopen naar de KFC. Daar hebben we snel wat eten naar binnen gewerkt, want om 20.00 uur zouden onze mentoren voor de deur staan. Maar daarvoor kwamen eerst nog Alexander en Davide, 2 jongens uit Eindhoven die we al kenden van de Fonyts, op bezoek. Rond 20.00 gingen hun weer en kwamen de mentoren van Jetske en mij.

Vanuit de school hier krijgt iedere Erasmus student een mentor toegewezen waar je terecht kan met je vragen en dergelijke. Zij zijn ook studenten aan de universiteit hier, en heel toevallig ook vriendje en vriendinnetje. Ze heten Zsuzsanna (mijn mentor) en Zsolt (mentor van Jetske)).

Zsuzsanna en Zsolt hadden een fles meloen wodka meegenomen.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!