Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 15 februari 2013

Zingen, kleien, en speed-daten

Dinsdag, vandaag hadden we onze eerste les! We hadden gym. Vol enthousiastme togen wij naar onze prachtige school. We vonden de kleedkamer en liepen er binnen. Er zaten al een aantal meiden, maar geen ervan sprak Engels. Met handen en voeten uitleg gekregen waar de leerkracht was, dus daar naar toe om ons even te melden.

De docent sprak bijna net zo gebrekkig Engels als de meiden, we kregen dus les in het Hongaars! Prachtige taal, geen idee wat er gezegd is, maar we hebben ons vermaakt met kleuren en verhaaltjes schrijven.

Daarna hadden we muziek. Wat een ramp was dat. We zaten met een stuk of 60 studenten in een zaal en gingen zingen. Na een poos stemopwarming in het Hongaars bedacht Marleen dat ze wel eens het geluid kon opnemen. Een prachtig stuk opgenomen, maar toen gebeurde het.. De hele zaal was stil en de telefoon van Marleen begon de geluidsopname af te spelen.

We kwamen niet meer bij van het lachen en........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!