Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 16 december 2012

Wizz Air verhoogt het aantal vluchten vanaf Eindhoven

Ryanair kondigde onlangs aan fors te gaan snijden in het aantal vluchten van en naar Budapest, dit vanwege onenigheid met de directie van Budapest Airport. Echter de grote concurrent Wizz Air heeft juist besloten het aantal vluchten van en naar Budapest Airport op te gaan voeren.

Het belangrijkste nieuws voor Nederlanders die richting Budapest gaan, is dat het aantal wekelijkse vluchten vanaf Eindhoven in 2013 verhoogd wordt van 11 naar 14 en vanaf Dortmund Airport gaat Wizz Air 7 keer per week vliegen.

Het is niet het enige nieuws dat Wizz Air gisteren op een persconferentie naar buiten bracht. Zo wordt vanaf 13 maart 2013 een gloednieuwe Airbus A320 op Budapest Airport gestationeerd wat in totaal 300 nieuwe banen gaat opleveren.

Met de uitbreiding will Wizz Air groeien van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie op de website van Wizz Air !!!