Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 16 december 2012

Boedapest Kerstmarkt 2012

Boedapest Kerstmarkt 2012 (van 16 november tot 31 december 2012) is een van de meest populaire kerstmarkten van Europa. Als je medio november iets origineels en unieks wilt kopen voor je dierbaren, ga dan naar het Vörösmarty plein dat omgeturnd word tot een feestelijke markt. De locatie is ideaal, het Vörösmarty plein bevindt zich in hartje Boedapest aan het einde van de Vaci utca.

Elke dag vanaf 17.00 tot 20.00 is er folk, jazz, wereldmuziek concerten en dansvoorstellingen om de bezoekers te vermaken. Er is in het weekend in de ochtend een poppenkast voor families met kinderen. 122 kramen bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan (geselecteerd en goedgekeurd door een speciale jury van kunstdeskundigen).

Gastronomie: Naast de gebruikelijke heerlijk versnaperingen.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!