Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 25 september 2012

Europees asielsysteem weer onder vuur

‘Stop uitzettingen naar Hongarije’

Europese landen moeten stoppen met het overdragen van asielzoekers naar Hongarije. Die oproep komt van de Europese koepel van 70 vluchtelingenorganisaties ECRE en haar leden, waaronder VluchtelingenWerk Nederland. “Net als Griekenland heeft Hongarije een puinhoop gemaakt van zijn asielsysteem. De mensenrechten van asielzoekers zijn niet langer gewaarborgd in dit land”, aldus Dorine Manson, directeur van VluchtelingenWerk.

 Wat is er mis in Hongarije?

 “Het asielsysteem in Hongarije is een farce”, zegt Manson. “Dat is in diverse rapportages van mensenrechtenorganisaties te lezen. Asielzoekers worden niet serieus genomen en vaak zonder te luisteren naar het asielrelaas uitgezet naar onder meer Servië.

De opvang is alles behalve..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!