Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 13 september 2012

Avonturen in de avonduren pt2

Nadat we woensdag het welkomsfeest in onze dormitory hadden gehad, en donderdag het feest voor alle Erasmus studenten (Erasmusjes) hadden op het Sziget eiland, leek het Zarah, Remco en mij een goed plan om vrijdag maar eens te gaan relaxen.
Rond 3 uur vertrokken we, naar wat nu al ons favoriete park is, Déak tér. In dit park kan je heerlijk met je voeten in het water genieten van het mooie weer, en dat was ook precies wat wij die middag hebben gedaan.

Na een paar uur gepraat en gelachen te hebben, vooral over het feest van de avond daarvoor, besloten we om weer richting onze dormitory te gaan. Daar aangekomen rond een uurtje of 8 wisten we niet of we ’s avonds nog wel iets wilden gaan doen. We waren moe en aardig gaar van een middagje in de zon zitten.

Rond 9 uur werden we op facebook opgeroepen door Kata (dezelfde Kata als maandag)
of we meekwamen naar Gellert hill. Een heuvel in Buda aan de rand van de rivier. Kata en haar huisgenootje hadden namelijk enorme zin om daar te gaan glijden. Van wat dan vraag je je nu misschien af?

Nou, op die heuvel is er dus een plek met............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!