Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 17 juli 2012

'Personeel leeft in barre omstandigheden op Spelen'

De Olympische Spelen staan voor de deur, maar niet iedereen brengt die door in grote luxe zoals de atleten. Het onderhoudspersoneel - toch wel een noodzaak tijdens het grootste sportevenement ter wereld - zouden in barre omstandigheden moeten leven. Schoonmakers zouden bijvoorbeeld met tien tegelijk in een kamer gepropt worden, op een gigantische site met wooncontainers.

De containers staan op een soort camping in het oosten van Londen, netjes uit het zicht van het publiek. Naar verluidt is er slechts één toilet voor 25 mensen en moeten 75 mensen zelfs één douche delen.

'Vuile toiletten'

Ook een Hongaarse arbeider vindt de leefomstandigheden totaal niet kunnen, maar hij kan - zoals velen - nergens anders terecht. 'Het is net een stortplaats op het terrein. De toiletten zijn ontzettend vies en de ruimtes zijn piepklein', aldus de 24-jarige Hongaar. 'We dachten dat de accommodatie in Engeland beter zou zijn dan in Hongarije, maar we hebben ons duidelijk vergist.

Het regent binnen in........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!