Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 26 juni 2012

Studentes roeien Donau af voor het goede doel

Acht studentes van de HAN en de RU roeien deze zomer een deel van de Donau af voor het goede doel. In zeven dagen leggen de stoere wijven de afstand van 400 km tussen Wenen en Boedapest af.

Ruim 8000 euro voor het European Anti Poverty Network en de voedselbanken in Nederland wil het achttal ophalen door mee te doen aan het roeievenement Row4Rights, dat plaats vindt tussen 10 en 17 augustus. ''We starten in Oostenrijk en finishen we ruim 400 km stroomafwaarts in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

BoB op de Donau was gisteren op de radio! Carolien werd geïnterviewd door Campus on Air, het radiostation voor en door studenten in Nijmegen. Carolien heeft daar mooi ons verhaal kunnen vertellen. Hopelijk levert dat ons en Row4Rights extra publiciteit op! Je kunt de uitzending hieronder beluisteren.

KLIK HIER om de uitzending te beluisteren !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!