Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 29 juni 2012

Bekende Hongaarse antisemiet ontdekt dat hij joods is

Een van de leiders van de extreemrechtse Hongaarse partij Jobbik, de Europarlementariër Csanad Szegedi, bekend om zijn antisemitische uitlatingen en harde afwijzing van de Roma, is er onlangs achter gekomen dat hij joods is.

'Ik ben er achter gekomen dat mijn ouders joods waren. Dat is het grote nieuws', zei Szegedi in een interview met de krant Barikad. Szegedi zei zich gedwongen te voelen uitleg te verschaffen, nadat zijn bekentenis voor heel wat ophef had gezorgd op internet. Dat meldt Le Huffington Post.

'Ik zeg niet dat ik verbaasd ben over het nieuws', zei de politicus in het interview, maar hij gaf wel toe dat het hem tijd had gekost het nieuws te 'verteren'.

Het voorval heeft............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!