Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 24 maart 2012

Prachtig kaartje

Even een persoonlijk onderwerp. Het salaris. En dan vooral datgene wat ik extra krijg. Ik verdien natuurlijk wel meer, maar dat terzijde. Ze mogen hier ook extraatjes geven waar je geen belasting over hoeft te betalen.

Vorig jaar had ik Huf. 17.000,00 per maand aan bonnen die je bijv. bij de Tesco kon inleveren. Dat was echt ideaal. Aan het begin van de maand zag je bij de kassa heel wat mensen er mee betalen. Het was niet praktisch want zo hadden ze bonnen van Huf. 1.000,00 en ook van Huf. 100,00 maar het stond wel interessant.

Dit jaar hebben ze een ander bedrijf ingeschakeld. En krijgen we Huf. 5.000,00 aan bonnen die alleen inleverbaar zijn bij de Coöp of de CBA. Te vergelijken met een Spar. Maar ook niet alle Coöp’s en CBA’s.

Bij mij in de straat is zo’n ouderwets kruideniertje.

Als je niet oplet geven ze.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!