Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 28 februari 2012

Heineken Balatonsound 2012

Op 12 tot en met 15 juli 2012 vindt voor de zesde keer het Heineken Balaton Sound festival plaats. Balaton Sound brengt 24 uur per dag voornamelijk electronische muziek aan de oevers van het Balatonmeer bij de Hongaarse badplaats Siofok.

's Nachts is het full-party op Balaton Sound. Overdag zijn de oevers één grote chill-zone van zwemmers en dobberende luchtbedden. In de middag beginnen de eerste optredens als een crescendo voor de volgende nacht.

Balaton Sound is nog niet erg bekend in het buitenland, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Zomerse temperaturen, podia en tenten op een paar passen afstand van het Balatonmeer en een fantastische sfeer maken Balaton Sound tot het favoriete festival van velen.

Het festivalterrein ligt.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!