Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 28 februari 2012

Nee,nee,nee

In Nederland waren we het zat. De stapels foldertjes die ongevraagd door je brievenbus knalden. met een grote plof was het bijna iedere dag raak. Soms wel een dubbele lading van een jongen met een folderwijkje die er die dag weinig gemotiveerd was om door weer en wind die enorme stapels folders rond te bezorgen en snel zijn voorraad wilde halveren door in iedere brievenbus twee pakketten te lanceren.

We hadden er genoeg van dus er kwam een 'Nee' sticker op de deur, een grote: zwart met oranje, waar niemand omheen kon.
Het hielp. Geen folders meer.

Hier, in Hongarije hebben we ineens de neiging om overal 'igen'-(ja) stickers op te plakken. Want eigenaardig genoeg; hier zijn folders namelijk ineens wèl leuk!

Helemaal blij was ik met het foldertje van de kledingbus die gisteren in de straat langskwam van 9 uur tot 17 uur, zo was in de folder aangegeven, zou de kledingbus in de straat staan.

Tegen beter weten in, we zouden nu toch eigenlijk wel moeten weten dat......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!