Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 december 2011

Auto afzetten

Verder was het elke vrijdag na het werk meteen doorreizen naar Budapest voor het voetbal. Nadat we van het Duits elftal hadden gewonnen, zijn er enkele geblesseerd geraakt en is de groep wat kleiner geweest. Maar dit heeft de pret niet mogen drukken, zeker niet 3 weken geleden. Dat weekend ging Stan voor een weekend terug naar Nederland en had ik met een andere Nederlander die stage loopt in Budapest, afgesproken om een avond te gaan stappen in Budapest en de andere avond in Székes.

Na de training hebben we met enkele andere Nederlanders gedronken en wat zelf meegenomen tijgernootjes gegeten (waarbij het personeel niet blij mee was met de nootjes op de grond) in het sportcafé. Hierna zijn we nog naar de Jam Pub gegaan. Na deze gezellige avond waarbij de andere stagiair de laatste paar uren opgescheept zat met een Hongaarse die grootse plannen had met hem (uitgelokt door een van de Nederlanders die tegen haar gezegd had dat hij nog nooit gezoend had, terwijl hij vanaf die week een vriendin heeft ). Ofwel, groot plezier bij alle anderen over haar pogingen die hij heeft moeten afwijzen.

De volgende dag zijn we naar Székesfehérvár afgereisd om........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!