Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 september 2011

Twee weken in Budapest!

Twee weken in Budapest, al lijkt het net alsof we hier al veel langer zitten! Weet niet hoe dat komt, het voelt gewoon zo. Wel erg fijn om hier te zijn nu, het weer is nog steeds schitterend, we hebben nog geen spatje regen gezien en we lopen de hele dag in korte broek en hemdjes. Zwemmen doen we in een lekker buitenzwembad en onze jas heeft nog niet meer gezien dan de kapstok. De vooruitzichten zijn ook goed, het blijft nog minstens twee weken zomers weer! Net zo fijn na die belabberde zomer in Nederland!

Maar goed, het is nu dinsdag 13 september en we hebben net een heerlijk weekend achter de rug.

Vrijdags hebben we altijd vrij en we hebben deze dag maar bestempeld als schoonmaakdag. Dus ’s morgens stonden we vrolijk te stofzuigen, te dweilen en de wc-pot uit te schrobben met Nadine’s tandenborstel. Daar waren we zo van ondersteboven dat we de rest van de middag lekker niks hebben gedaan.

’s Avonds zijn we in tram 2 gestapt en vertrokken naar de kettingbrug. Dit is een heel beroemde en mooie brug en die wordt ’s avonds mooi verlicht, dus die gingen we maar eens bekijken. De brug was inderdaad prachtig en we zijn hem helemaal overgestoken naar de Budakant van de stad.

Het uitzicht vanaf de brug was ook schitterend en we hebben..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!