Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 augustus 2011

Zwerfdieren, honden en katten in Hongarije

Voordat wij naar Hongarije vertrokken, hadden wij geen katten. We bezaten 4 honden waarvan twee uit het asiel. Toen wij pas in Hongarije woonden hadden wij binnen de kortste keren er twee pups bij en enige weken later werden wij geconfronteerd met een hond langs de weg, ergens in niemandsland. We hebben haar meegenomen en Lány gedoopt en zij is bij ons gebleven.



Daarna volgden nog enkele zwerfhonden die gelukkig een nieuwe plek hebben gevonden. Eén zwerfhond hebben wij op advies van de dierenarts laten inslapen, hij was te verzwakt. Oja, bijna vergeten, onze mee-eethond die op het braak liggende grondstuk naast ons huis bijna iedere dag op haar bak voer ligt te wachten.



Ik had verwacht dat........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!