Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 augustus 2011

Op zoek naar een flat!

Sziastok!



bij deze wil ik jullie nog even snel op de hoogte brengen van onze zoektocht van gister. Het was echt horrible heet, 38 graden en daar liepen Marit en ik dan midden in de stad van hot naar her te gaan al zwetend en zuchtend... Maaar toen zagen we onze universiteit en werden we weer helemaal blij want wat was dat me even een mooi gebouw! Echt, RU Nijmegen, schaam je! We hebben het oude gebouw gezien (ook van binnen) en nou, we hebben besloten dat we daar wel een halfjaar konden omkrijgen ook is er nog een nieuwe gebouw met allemaal glas maar dat bewaren we voor de volgende keer!



Verder met de flats... het was fijn om wat verschillende dingen te zien, zodat we wat vergelijkingsmateriaal hadden enzo, maar het was het allemaal net niet. Sommige waren nét in het 8e district (wat iedereen ons keihard afraadt, maar die mensen zeiden natuurlijk dat het allemaal reeeuze meeviel..jaja. dus we besloten om het advies toch maar op te volgen en het gevaar niet op te zoeken) anderen hadden toch maar 1 slaapkamer en 1 woon-slaapkamer, ook niet echt wat we wilden en sommige lagen echt in een 'woonwijk' waar we eerst 3km moesten lopen voordat we bij de eerste (niet leuke) bar aankwamen, dusss neeee!



Ohja en eentje was precies zoals.......



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!