Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 30 augustus 2011

Hongarije vreest voor 'crisis Griekse stijl'

In de slipstream van de probleemlanden in de eurozone, maakt Hongarije zich op voor een hete herfst. Het land trekt aan de alarmbel, want het staat op een tweesprong: of afglijden naar wat het noemt een 'crisis Griekse stijl', of draconisch bezuinigen en zo het vege lijf redden.



De Hongaarse premier Viktor Orban waarschuwt maandag dat zijn land als gevolg van de Europese schuldencrisis wordt geconfronteerd met een 'serieus gevaarlijke situatie'.



Hongarije kampt met de hoogste staatsschuld van alle Oost-Europese EU-landen, ongeveer 80 procent van het bruto binnenlands product. De premier waarschuwt dat zijn land een zware herfst tegemoet gaat en dat de regering hard moet ingrijpen.



De afgelopen drie maanden is..........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!