Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 30 augustus 2011

Weekendje lake balaton!

Heej allemaal!!



Om even te beginnen met het geweldige nieuws, voor degene die t nog niet weten... Marit en ik hebben een flat gevonden. jahoeeee! Na alweer aan lange en hete dag hadden we gelukkig meer succes! Daarna zijn we het gaan vieren.. eerst hebben we onszelf op een etentje in 'onze' straat getrakteerd oh en toen we daar wegliepen vroeg een vrouw ons waar iets lag... echt grappig! Ik hoop niet dat we als Hongaars worden aangezien, want daar word ik niet blij van haha! Maar helaas wisten we het niet, over een paar weken (misschien) beter!



Daarna zijn we naar het app vn 2 Spaanse meisjes van hier gegaan en daar waren nog heel veel andere EILC studenten. Hebben we btje ingedronken enzo en was erg leuk! Alleen de buren vonden t iets minder, ze hadden al een keer geklaagd dus we probeerden wat stiller te zijn, maarja met 25 mensen ofzo is dat btje moeilijk.



Toen we dus weggingen (het was 11u op vrijdagavond) stonden we nog even buiten voor de voordeur van t gehele appartement, op straat dus en toen gooide madame chagrijn mooi een emmer water over ons heen!



Het landde echt 2 cm voor mn voeten.........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!