Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 19 februari 2011

Buiten seizoen

Sinds lang waren we weer eens in Pécs. Na een maandje platteland hadden we er echt zin in. Het weer zat tegen, het miezerde en we vreesden al voor de terrasjes.

We zetten de auto boven de Arkád, ideaal, geen gezoek naar muntjes en geen terug geloop naar een parkeermeter.

De Arkád zelf heeft niet de voorkeur dus al snel liepen we de stad in. Er was iets. Eerst zeiden we niks tegen elkaar om de stemming niet te bederven. Winkelruit na winkelruit was dichtgeplakt met ondoorzichtig wit papier. De borden met eládo en kiádo vlogen ons om de oren. De winkels en eterettes die open waren leken dicht want de lichten waren uit, of zeer gedempt, ofwel waren de ruiten zo vies of beslagen dat wij het licht pas zagen toen we met de neuzen tegen de gevel gedrukt stonden.

We bekeken een expositie in Nádor en net als op straat kon je hier ook een kanon afschieten.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!