Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 6 april 2014

Verkiezingen... de strijd gaat tot het laatste moment door

Verkiezingen... de strijd gaat tot het laatste moment door

Vandaag, zondag 6 april worden in Hongarije verkiezingen gehouden die er echt wat toe doen. Het betekent óf wederom 4 jaar een 2/3 meerderheid van de regering onder leiding van Viktor Orbán óf veranderingen, al zullen de misschien maar klein zijn. Haalt Orbán de 2/3 meerderheid niet dan is het (gelukkig) afgelopen met het kunnen maken van wetten zonder dat deze door de oppositie tegen kunnen worden gehouden. Deze website schreef er de afgelopen tijd amper over, andere media deden dat al genoeg.

Nu echter een uitzondering... want de overheid probeerde echt tot op het laatst de tegenpartijen dwars te zitten. De Együtt 2014 partij onder leiding van Gordon Bajnai, een van de partijen die met onder andere de MSZP, gezamenlijk oppositie voert tegen de huidige regering, zou vanavond haar verkiezingsbijeenkomst houden op de hoek van de Rumbach Sebestyén utca en de Madách Imre út in district VII.

Plotseling, na maanden van uitstel, besloot...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!