Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 2 april 2014

Extreem rechts neemt hoge vlucht in Hongarije

De extreem rechtse partij Jobbik kan bij de parlementsverkiezingen in Hongarije zondag rekenen op twintig procent van de stemmen.

Dit voorspellen opiniepeilers. Jobbik is niet alleen fel nationalistisch en anti-Europees, maar uit ook antisemitische geluiden. „Liberalisme en zionisme zijn de vijanden, niet de islam”, zei een van partijleiders onlangs.

De partij is zo rechts dat Jobbik niet welkom is in het Europese samenwerkingsverband dat PVV-leider Geert Wilders heeft gesmeed met het Franse Front National van Marine Le Pen.

Gedoodverfde winnaar van de gang naar de stembus is de rechtse, nationalistische Fidesz-partij van premier Viktor Orbán.

Die regeerde de afgelopen vier jaar met.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!