Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 22 december 2013

Hare Krishna deelt 485.000 lunchpakketten per jaar uit in Budapest en daarbuiten

Hare Krishna deelt 485.000 lunchpakketten per jaar uit in Budapest en daarbuiten

485.000! lunchpakketten deelde de Hare Krishna beweging dit jaar uit in Hongarije en dus ook Budapest. En dat aantal groeit jaarlijks. Alleen al in Budapest worden maandelijks, van maandag tot en met vrijdag, 33000 lunches uitgedeeld. Het is niet het enige dat de Hare Krishna beweging doet voor de armen. Ook voedselpakketten met een waarde van ca. 3000 HUF worden massaal uitgedeeld. Deze bestaan uit 24 ingrediënten zoals meel, rijst, suiker, pasta etc.). Alles mogelijk gemaakt door door donaties en veel, zeer veel vrijwilligers.

En nu komt Kerstmis er aan en kan men gedurende drie dagen de enorm lange rijen aanschouwen die bij het Blaha Lujza tér in district VIII. staan te wachten op eten. Niet alleen daklozen, ook gepensioneerden, alleenstaande moeders, gezinnen etc. staan geduldig uren in de rij. Ja, ook gezinnen, het is vakantie en normaal krijgen de kinderen op school te eten (minimaal vaak, maar beter iets dan niets) en nu moet dat worden opgevangen.

De decembermaand kenmerkt zich ook door...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!