Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 22 december 2013

Drie waardevolle alternatieven voor PowerPoint - Prezi

Microsofts PowerPoint geldt al meer dan een decennium als de standaardsoftware waarmee het betoog van lessen, speeches en presentaties wordt gevisualiseerd. Maar de laatste tijd zijn er een aantal frisse alternatieven opgedoken. Deze drie zijn op zijn minst het proberen waard.

1 / Prezi

De afgelopen vijftien jaar doken er verscheidene alternatieven voor PowerPoint op, maar die deden - misschien op een paar extra functionaliteiten na - eigenlijk allemaal hetzelfde als een klassieke diashow: het betoog wordt verhakkeld in een serie pagina's, en de spreker bladert zich een weg daar doorheen tijdens zijn presentatie.

Het Hongaarse Prezi was in 2009 de eerste PowerPoint-concurrent die dat stramien succesvol wist om te gooien: de nieuwe presentatiesoftware werkt eerder als een gigantisch bord, waarop de hele presentatie wordt uitgetekend, en daarna wordt er pas ingezoomd op specifieke zones in dat plaatje.

Prezi zag het levenslicht als.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Prezi !!!