Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 19 oktober 2013

Budapest verkozen tot beste stad van Europa

Via onder andere de website HVG kwam het bericht naar buiten dat Budapest was verkozen als een na beste stad van de wereld. San Miguel de Allende in Mexico eindigde op 1 en Salzburg op 3. Deze overwinning was het gevolg van een enquête onder de lezers van Condé Nast traveler.

Diverse internetsite publiceerden zojuist hierover. Maar.... ze bezochten kennelijk de website van Condé Nast niet. Want die website bevatte nóg een overzicht: de top 10 van Europese steden.

En daar eindigde Budapest op 1. Het kreeg de volgende rapport punten: Cultuur 94.2; Vriendelijkheid 85.5; Atmosfeer 89.4; Restaurants 80; Accommodaties 83 en Winkelen 70.7. De totale score was 83.8.

Dit is het commentaar bij.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!