Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 september 2013

Week 1 Poetsvrouwen, stiekeme foto’s & sightseeing

Op zondag 1 september zijn we (Nathalie, Melanie en ik) om 17.10 met WizzAir vertrokken vanaf Eindhoven richting Boedapest. We landden ruim 20 minuten eerder dan gepland dus dat was al een mooie meevaller. De taxichauffeur stond ons keurig op te wachten en binnen een half uur waren we bij ons appartement. We zitten lekker centraal vlakbij het centrum met een groot winkelcentrum op loopafstand, niet geheel onbelangrijk natuurlijk ;) Op het eerste gezicht was het appartement prima; lekker groot, 3 slaapkamers, een aparte woonkamer, keuken, badkamer, 2 toiletten en ruime hal.

Al snel merkten we dat het erg vies was en alles plakte en de douche was zelfs voor mij met mijn 1 meter 60 veeeel te laag en de slang was lek. Ook ontdekten we dat er helemaal nog geen internet aanwezig was. De volgende dag stond in het teken van poetsen poetsen poetsen en….. boodschappen doen bij de Lidl! We hebben meteen maar flink ingeslagen en dit was blijkbaar voor de locals iets wat ze niet elke dag zagen, want er werden heel sneaky foto’s van ons gemaakt!

Misschien kwam dat ook omdat we het winkelwagentje stiekem meenamen, maar dat terzijde..

Woensdagochtend kwam de ‘repairman’ om onze douche een halve meter hoger te hangen zodat we in ieder geval normaal konden douchen en om een nieuwe deurbel op hangen aangezien hij (waar we later pas achterkwamen) al bijna een half uur voor onze deur had gestaan (ooops).

Om twaalf uur was het dan zover..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!