Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 21 september 2013

School, en Boedapest!

Hoihoi,

Nou hier voor jullie weer een verslagje over mijn reis tot nu toe.
Het is nu alweer precies een week geleden dat we hier aan kwamen. En wat heb ik toch al veel gezien en gedaan! Om te beginnen hadden we afgelopen weekend het welcome weekend van ESN. ESN staat voor Erasmus student network. In dit weekend begonnen we op zaterdag met allerlei spellen om alle internationale studenten te leren kennen.

De avond zelf was er een leuk feestje in een kroegje in het centrum. We dronken hier het drankje Shrek. Dit was een mix van wijn, bubbel water en kiwi likeur. Heerlijk! Helemaal als je afrekent en blijkt dat het maar 180 Forint kost! Dat is zo ongeveer 0,70 eurocent. Dat was een erg leuke en gezellige avond dus haha:)

De dag erna, de zondag. Hebben we Budapest hunting gedaan. Dit was erg leuk, we hebben een tour gemaakt door de stad met verschillende opdrachten.

Zo hebben we een Hongaars...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!