Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 8 september 2013

Boedapest - Van de ene verbazing in de andere

De Top 3 Europese stedentrips wordt vaak gedomineerd door steden als Londen, Parijs en Barcelona. Maar Boedapest hoort absoluut in dat rijtje thuis. Nu was ik al overtuigd door een vriend die van Boedapest zijn woonplaats maakte. Sziget maakte dat ik dan eindelijk deze stad zou bezoeken.

En wat een festival was dat! Een eiland vol grote namen, kleinschalige optredens, kunst, cultuur en amusement. In plaats van heel strikt een line-up te volgen is het festival het leukst wanneer je je zomaar laat meevoeren van het ene podium naar de andere. Van Roma-muziek tot aan David Guetta, van Ierse pubsfeer tot aan Skunk Anansie: op Sziget kan alles.

Nu we het toch over uitgaan hebben: ben je in Boedapest, dan moet je tenminste één Ruin Bar hebben beleefd. Ruin Bars (‘kerts’) zijn tijdelijke underground-clubs in tuinen en vervallen gebouwen.

Soms zo goed verstopt dat het eventjes duurt voordat..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!