Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 16 september 2013

Betalingsachterstanden wat betreft energie brengt de armoede in Hongarije in beeld

Betalingsachterstanden wat betreft energie brengt de armoede in Hongarije in beeld

De krant Magyar Nemzet bracht vandaag het nieuws dat in juni de achterstand in betalingen van de energierekening tot een record hoogte waren gegroeid.

Volgens het bericht hadden 1.4 miljoen klanten een betalingsachterstand wat betreft gas, elektriciteit of stadsverwarming. Een bedrag van maar liefst 124 miljard HUF of zo'n 415 miljoen euro! Een gedeelte van dat bedrag, 44 miljard HUF, staat zelfs al meer dan een jaar open.

Deze bedragen zorgden er voor dat begin juni in meer dan 40.000 Hongaarse huishoudens de elektriciteit was afgesloten, 68.000 huizen zijn verstoken van de levering van gas en meer dan 5500 huizen van stadsverwarming.

Op een bevolking van nog geen 10 miljoen inwoners betekent dit dat 14% van de Hongaarse bevolking een achterstand heeft.

Of, om het nog duidelijker te maken: Hongarije............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor 1,4 Millionen ungarische Haushalte schulden Energieversorgern Geld