Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 20 augustus 2013

Sziget Festival 2013 - Review - Samenvatting

Met HÉV-trein vanuit het centrum van Boedapest komen de meeste bezoekers bepakt met hun bagage op dag -1 aan, als ze al niet eerder op de camping stonden, op Obudai Sziget waar de 21ste editie van het Sziget Festival plaatsvond. Met een zonnetje van maar liefst 38 graden op de kop begeeft men zich richting de kaartcontrole waar men een bandje en een programmaboekje krijgt. Het boekje is gemaakt in de vorm van een paspoort, waarmee een Szitizen stempels kan verzamelen bij de verschillende podia en een green card kan krijgen bij de Sziget Immigration Office op het terrein. Een doel daarvan is er niet echt, maar het is een leuke toevoeging aan het boekje.

De vele bezoekers die arriveren betreden over de beroemde brug over de Donau het eiland, alwaar ze eerst nog een uur in de hitte moeten wachten voordat alle bagage is gecontroleerd. En dan op zoek naar een plekje op het terrein. Vooral schaduwplekken vinden gretig aftrek en zijn ook zeker een must als je na 9 uur ‘s ochtends nog wil slapen.

Na het opzetten van het kamp kan het festival dan eindelijk beginnen! Op de dagen -1 en 0 treden voornamelijk Hongaarse artiesten op. Maar je kunt wel op die dag al hier en daar wat DJ’s in het wild spotten. Dus men verkent die dagen voornamelijk het festivalterrein en rust uit van de reis naar Boedapest toe.

Op dag 1 begint het reguliere programma op alle podia.

Zoals gezegd hangt het maar net af van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!