Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 13 augustus 2013

Sziget 2013 zit erop

Terwijl we in de avondzon staan speelt Franz Ferdinand zijn laatste noten. Het publiek is duidelijk vermoeid na een ruime week beuken, feesten en zweten. ‘Veel mensen van onze groep zijn ziek of zijn dat aan het worden’, vertelt een Nederlandse festivalganger ons.

Een een videodrone zoeft over onze hoofden. Het moment dat je, thuis in je schone kleren, de aftermovie kunt bekijken klinkt als muziek in de oren.

Het is wachten op de eindshow van David Guetta. De show staat groots aangekondigd in het programma. Net zoals bij Mika heeft de Franse DJ veel hits klaarstaan en met vuurwerk en lazers breidt hij een eind aan de acts op het hoofdpodium.

Voor wie geen fan is van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!