Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 29 augustus 2013

Sólyom Airways voorlopig nog vleugellam (en meer nieuws)

Op 18 augustus werd het eerste vliegtuig van de nieuwe Hongaarse luchtvaartmaatschappij Sólyom Airways feestelijk verwelkomt op de luchthaven van Budapest.

Het feest was echter van korte duur, naar nu naar buiten is gekomen, is het vliegtuig 6 uur later al weer teruggevlogen naar Bournemouth.

Het bleek dat er slechts een vergunning was afgegeven voor één retourvlucht, maar dat een permanent bewijs van luchtwaardigheid tot op heden nog niet is verstrekt door de Hongaarse luchtvaart autoriteiten. Deze tijdelijke vergunning werd verstrekt op basis van documenten die waren afgegeven door de luchtvaart autoriteiten van de Kaaiman eilanden. Afgelopen maandag werd door journalisten op een persconferentie hierover vragen gesteld aan CEO József Vágó, maar deze ging er niet op in omdat volgens hem de persconferentie daar niet over ging.

Die persconferentie ging namelijk over..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!