Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 29 augustus 2013

Jack Tuijp en de magnetische werking van een rotonde

Op bezoek gaan bij Jack Tuijp in Boedapest is in veel opzichten een rare ervaring. Wees eerlijk, de Volendammer Tuijp en Hongarije vormen een bizarre combinatie. Het is als paling in de goulashsoep.

Oer-Volendammer en cultheld Jack Tuijp, de topscorer en beste speler van de Jupiler League, in de hoofdstad van Hongarije.

Als dat maar goed gaat!

Bovendien, wie Volendammers een beetje kent, weet dat ze niet zonder hun dorp kunnen. Neem Jan Smit. Ik kan mij nog goed herinneren hoe hij in zijn real life soap emotioneel reageerde na een lang verblijf in Duitsland voor de promotie van een nieuwe cd. Jan Smit 'brak' bij het weerzien met de bekende rotonde, de 'toegangspoort' met het plaatsnaambord 'Volendam, gemeente Edam-Volendam.'

De rotonde van Volendam deed iets met...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!