Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 augustus 2013

Prinselijk huwelijk in Apeldoornse kerk

De Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming, onder Apeldoorners nog steeds beter bekend als de Mariakerk in het centrum, is zaterdag 5 oktober het toneel van een bijzonder huwelijk.

Prins Jaime de Bourbon de Parme trouwt dan met de uit Apeldoorn afkomstige Viktória Cservenyák. Het feest is 's avonds op Paleis het Loo.

Diaken Ronald Dashorst is blij dat het grote nieuws nu eindelijk naar buiten kan. Ook binnen zijn eigen Emmausparochie, waaronder de Mariakerk valt, wist niemand van het voornemen van de Prins en zijn verloofde. "Ze hebben ons natuurlijk het verzoek gedaan het nieuws nog even niet te vertellen. Maar nu ze het zelf aangekondigd hebben, kunnen we zeggen dat wij natuurlijk heel trots dat ze bij ons komen.''

Victorkerk

Ongeveer een maand geleden kreeg Dashorst het verzoek..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!