Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 augustus 2013

Nederlandse prins trouwt Hongaarse vrouw

Het nieuws over het huwelijk, van een Nederlandse prins met een Hongaarse vrouw, kwam op een ongelukkig moment: 12 augustus jongstleden, de dag dat Prins Friso overleed. En dus werd er in de media relatief weinig aandacht aan besteed. Maar nu de begrafenis achter de rug is, tijd om ook op deze Blog er een berichtje aan te wijden.

De prins in kwestie betreft Jaime Bernardo, prins de Bourbon de Parme, hertog van San Jaime, graaf van Bardi. Hij werd op 13 oktober 1972 in Nijmegen geboren en is het derde kind van prinses Irene. Zijn tweelingzus, Margarita, werd iets eerder geboren. Jaime is lid van het Nederlandse Koninklijk Huis.

Momenteel is hij werkzaam als........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over Jaime Bernardo prins de Bourbon de Parme in de Wikipedia !!!